Accident tragic pe DN1, în județul Bihor, cu cinci victime: Un bărbat și un copil au murit, după o depășire nereușită. O femeie și alți doi copii, răniți grav

Accident în Bihor cu cinci victime
Accident în Bihor cu cinci victime
4 august 2022, 17:29

Cu puțin timp înainte de ora 14.00, pompierii ISU Bihor au primit un apel de urgență legat de un accident deosebit de grav pe pe DN 1. Șoferul unui autoturism care circula dinspre Oradea spre Cluj-Napoca, la ieșirea din localitatea Uilacu de Criş, s-a angajat într-o depășire și a acroșat un ansamblu auto. În urma impactului, mașina în care se aflau cinci persoane, doi adulți și trei copii, s-a răsturnat pe șosea.

Cei doi adulți din mașină au rămas încarcerați.

Alina Butaci, purtătoarea de cuvânt a ISU Bihor: „Pompierii militari au acționat pentru descarcerarea celor doi adulți rămași captivi în autoturismul avariat, în cazul bărbatului, din nefericire, constatându-se decesul. În cazul copiilor, unul dintre aceștia, din nefericire a decedat. Echipajele medicale au acordat îngrijirile de specialitate femeii descarcerate și celor doi copii, unul dintre aceștia aflându-se în cod roșu medical.”

Comisar Sorin Indrieș, șeful Biroului drumuri naționale și europene, IPJ Bihor: „În cazuă s-a deschis dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de ucidere din culpă și vătămare corporală din culpă”.

Circulația pe DN 1 a fost blocată pe o porțiune de câțiva kilometri, iar mașinile au fost redirecționate pe o ruta ocolitoare.

 

 

Urmărește-ne pe Google News

Ultima Oră

Cele mai citite