Traficul rutier a fost reluat pe A2. Porturile de la Marea Neagră, închise din cauza vântului puternic

19 ianuarie 2017, 09:34

ORA 10:45 Nu mai sunt anunțate drumuri naționale sau autostrăzi cu circulația întreruptă din cauza vremii nefavorabile sau a vreunui eveniment rutier, potrivit ultimelor date Infotrafic.

Există restricții de tonaj (de 7,5 tone) pe trei drumuri naționale: DN3 Cobadin – Ostrov, în județul Constanța, DN5B Giurgiu – Ghimpați, în județul Giurgiu, DN41 Daia (Giurgiu) – Oltenița (Călărași).

ORA 09:00 Din cauza vântului care spulberă zăpada pe partea carosabilă, rămâne închis un singur tronson de drum național, DN5B Giurgiu – Ghimpaţi (în județul Giurgiu), potrivit datelor Infotrafic de la ora 09:00.

Pe DN3, în judeţul Constanţa, între Cobadin şi Ostrov, există restricţie pentru autovehiculele cu masa totală maximă autorizată mai mare de 7,5 tone. În judeţele Giurgiu şi Călăraşi, pe DN41 Daia – Olteniţa, se mentine restrictie de tonaj.

Se circulă în continuare în condiții de iarnă, iar poliţiştii le recomandă şoferilor să respecte indicațiile și recomandările făcute.

Din cauza vântului puternic sunt oprite manevrele în porturile de la Marea Neagră. Şi navigația pe Dunăre este suspendată, pe o perioadă nedeterminată, între kilometrii fluviali 175 (Brăila) și 1075 (Baziaș, județul Caraș-Severin).

Trenuri anulate

CFR Călători a anulat joi dimineața 26 de trenuri Regio care ar fi trebuit să circule în județele Constanța și Ialomița, din cauza condițiilor meteo nefavorabile.

Urmărește-ne pe Google News

Ultima Oră

Cele mai citite

Cele mai citite pe aceeași temă