Traficul pe A3 București-Ploiești a fost redeschis. O cisternă cu benzină și motorină s-a răsturnat pe sensul spre Capitală

24 iunie 2017, 11:45

Accidentul s-a produs la kilometrului 56, lângă Ploiești. Circulația a fost oprită pe ambele sensuri pentru ca pompierii militari să poată interveni. Pentru că existau scurgeri de combustibil s-a intervenit cu spumă pentru răcirea recipientului în care erau 22 de tone de motorină și 10 tone de benzină.

Șoferul a fost rănit ușor și transportat la Spitalul de Urgență din Ploiești.

ACTUALIZARE Telejurnal 20.00 Circulaţia a fost redeschisă pe A3, la 19:45, după mai bine de 8 ore de la producerea accidentului.

ACTUALIZARE Cisterna a fost repusă pe roţi, după aproape opt ore de la producerea accidentului. O parte din încărcătură a fost transvazată.

ACTUALIZARE Reprezentanții firmei care dețin cisterna răsturnată pe autostrada A3 sunt așteptați la fața locului pentru ridicarea autovehiculului. Zona este asigurată de pompierii prahoveni.  Șoferul cisternei a suferit un traumatism la o mână și a fost dus la spital.

ACTUALIZARE Potrivit purtătorului de cuvânt al ISU Prahova, Raluca Vasiloae, citat de Agerpres,  autovehiculul are o încărcătură de 22 de tone de motorină și 10 tone de benzină. Se înregistrează și scurgeri de combustibil. Datele inițiale furnizate de autorități arătau că nu există scurgeri de combustibil din cisterna răsturnată.  Nu există pericol de explozie, întrucât cisterna este răcită cu spumă de către echipajele de intervenție.

Nicio persoană nu a fost rănită și nu există risc de explozie, potrivit lui Cătălin Bocai de la Centrul Infotrafic.

Cisterna transporta 10 tone de benzină și 22 tone de motorină. Combustibilul nu s-a răsturnat pe carosabil, și se încearcă mutarea lui într-o altă cisternă.

Deocamdată nu se cunosc cauzele acestui accident.

 

Urmărește-ne pe Google News

Ultima Oră

Cele mai citite

Cele mai citite pe aceeași temă