Trafic restricţionat în centrul Capitalei pentru îndepărtarea ţurţurilor. Probleme cu furnizarea de apă rece în Sectorul 1

14 ianuarie 2017, 11:14

În centrul Capitalei, poliţiştii au închis dimineaţă traficul rutier pentru a le permite pompierilor să îndepărteze ţurţurii de pe clădirea Universităţii. Doar autobuzele au avut voie să circule, dar călătorii care coborau în staţie nu au fost lăsaţi să se apropie de trotuar.

La pompieri, telefoanele au sunat non-stop zilele acestea. Au avut peste 150 de interventii. Au fost si bucureşteni care au cerut ajutor… din comoditate.

Pe oricare stradă te-ai aventura în Bucureşti nu se poate să nu găseşti o clădire de pe care ţurţurii să nu sticlească ameninţător. Oamenii, atenţi să-şi facă loc printre mormanele de zăpadă, nu se uită şi la bucăţile imense de gheaţă care stau să le cadă în cap.

În ultimele zile, a curs cu somaţii şi sanctiuni împotriva celor care nu au curăţat trotuarele de zăpadă şi nu au îndepărtat ţurţurii de la streşini.

Pentru persoanele fizice, amenzile ajung până la 500 de lei. Iar pentru firme şi asociaţii de proprietari, până la 2000 de lei.

Probleme la alimentarea cu apă rece în Sectorul 1

Au fost probleme sâmbătă, timp de câteva ore, la alimentarea cu apă în perimetrul delimitat de Şoseaua Chitilei, Şoseaua de Centură, Strada Băiculeşti şi Strada Străuleşti din Capitală.

A fost o avarie majoră la artera de transport apă potabilă, care a fost pusă în funcţiune în anul 1977.

Compania Apa Nova Bucureşti informează că a reluat alimentarea cu apă în zonele afectate.

Urmărește-ne pe Google News

Ultima Oră

Cele mai citite