TRAFIC OPRIT PE AUTOSTRADA A1 | Circulația s-a închis pentru 12 ore, în zona Sebeș. Motivul: lucrările la pasajul care face legătura cu A10

A fost o zi de coșmar pentru șoferii care au ajuns în zona autostrăzii A1, la Sebeș. Dar și pentru locuitorii municipiului, sufocat de vehicule, după ce un tronson al autostrăzii a fost închis pentru mai multe lucrări la un nod rutier. În zona s-au format cozi kilometrice. Circulația va fi reluată în această seară.

25 Martie 2021, 13:57 (actualizat 25 Martie 2021, 20:07) Știrile TVR |
Tronson din A1 închis, coșmar pentru șoferi
EMBED VIDEO LINK CU VIDEO
Embed:
Link:

Închiderea traficului rutier pe tronsonul de aproape 15 km dintre Cunta și Sebeș vest a avut ca efect aglomerarea drumurilor naționale din zonă și a municipiului Sebeș. Măsura a fost însă necesară pentru efectuarea în siguranță a unor lucrări programate în zona nodului rutier Sebeș, care să asigure conexiunea între A1, A10 și DN1.

Șoferii care tranzitau zona au petrecut zeci de minute în trafic pentru că viteza de deplasare a scăzut la câțiva kilometri pe oră.

Potrivit constructorilor, tronsonul 1 al autostrăzii Sebeş - Turda va fi terminat în vara acestui an, dar întreaga arteră va fi dată în exploatare doar când antreprenorii de pe lotul 2 vor remedia alunecările de teren apărute în zona Oiejdea. Mai mult, pe tronsonul 2 încă există kilometri întregi pe care nu s-a turnat nici măcar strat de covor asfaltic.

____________________________________________________________________________________

Motivul instituirii acestei restricții este executarea unor lucrări  la nodul rutier Sebeş - conexiune autostrada A10 cu A1 și DN1.

CNAIR anunță că vor fi realizate următoarele lucrări:

- Turnarea plăcii de suprabetonare aferentă structurii PN3B – Pasaj pe breteaua 3 peste A1, care face conexiunea între A10 și A1, sens de mers Turda-Sibiu;
- Instalare structuri metalice tip portal, precum și dispozitivele electronice aferente VMS-urilor noi pe A1 la km 307+100 și la km 312+410;
- Instalare structuri metalice tip portal, precum și panourile de semnalizare verticală noi pe A1 la km 307+580 și la km 311+800.

De la ora 19:00, în ziua de joi 25 martie, circulaţia va fi reluată pe A1 și orice restricţie va fi ridicată.

 

 

ŞTIRILE ZILEI
CELE MAI NOI DIN ACTUALITATE
 
StirileTVR.RO PE FACEBOOK
 
  AZI MAINE
BUCURESTI 8°C 3°C
IASI 3°C 2°C
CLUJ 1°C 0°C
CONSTANTA 7°C 4°C
CRAIOVA 6°C 6°C
BRASOV -1°C 2°C
Vezi toate informatiile meteo
TVR +
Canalul TVR YouTube
ARHIVĂ ȘTIRI