Trafic îngreunat, şcoli închise. Au fost probleme în judeţul Vaslui, unde se circulă în condiţii de iarnă

15 februarie 2018, 13:31

Pe toate drumurile naţionale şi judeţene din Moldova se circulă în condiţii de iarnă după mai bine de 12 ore de ninsoare continuă. Drumarii au intervenit cu 271 de utilaje care au împrăştiat sute de tone de material antiderapant.

Echipele de intervenţie au înlăturat de pe carosabil mai mulţi arbori rupţi din cauza greutăţii mari a zăpezii de pe crengi, dar au şi tractat câteva camioane de mare tonaj neechipate corespunzător.

Zăpada troienită, în special de pe drumurile comunale, a făcut ca în nouă localităţi din Vaslui şi două din Iaşi să fie suspendate cursurile şcolare și asta pentru că nici elevii din satele izolate, nici profesorii navetişti nu au putut ajunge la unităţile de învăţământ.

Prefectura Vaslui a anunțat că orele urmează să fie recuperate în această după amiază, acolo unde este posibil. De asemenea, câteva mii de vasluieni din şase localităţi au rămas noaptea trecută fără energie electrică, însă în această dimineaţă toate avariile au fost remediate şi s-a reluat alimentarea.

Urmărește-ne pe Google News

Ultima Oră

Cele mai citite

Cele mai citite pe aceeași temă