Trafic deviat pe A2: Circulație închisă temporar pe sensul către litoral. Se circulă pe două benzi spre Bucureşti

Trafic pe Autostrada Soarelui
Trafic pe Autostrada Soarelui
3 mai 2021, 17:29

Centrul Infotrafic din Inspectoratul General al Poliției Române informează că pe Autostrada A2 București – Constanța, în zona lucrărilor la partea carosabilă de pe tronsonul kilometric 155 și 161 (podul Cernavodă), pentru fluidizarea circulației, a fost luată măsura devierii traficului. Astfel, se va închide circulația temporar pe sensul către litoral, pentru a se circula pe două benzi pe cel către București.

„Pe Autostrada A2 Bucureşti – Constanţa, în zona lucrărilor la partea carosabilă de pe tronsonul kilometric 155 şi 161 (Podul Cernavodă), pentru fluidizarea circulaţiei, a fost luată măsura devierii traficului, astfel că se va închide circulaţia temporar pe sensul către litoral, urmând să se circule pe două benzi pe cel către Bucureşti”, arată anunţul Inspectoratului General al Poliţiei Române.

Luni dimineața, Infotrafic anunța că circulația va fi restricționată pe podul de la Cernavodă, din cauza lucrărilor de reparații, până la finele lunii mai, pe calea 2 (sensul către București), traficul fiind deviat pe calea 1, unde se circulă pe câte o bandă, în ambele sensuri.

Urmărește-ne pe Google News

Ultima Oră

Cele mai citite