Trafic de coșmar pe drumul care leagă comuna Baciu de municipiul Cluj-Napoca

19 mai 2021, 11:36

Cei care muncesc sau își duc copiii la școlile din Cluj-Napoca spun că ajung foarte greu în oraș și sunt nevoiți să stea zeci de minute în coloana de mașini. Autoritățile anunță însă că lucrările sunt pe ultima sută de metri, iar circulația se va desfășură pe patru benzi.

Autoritățile locale transmit că lucrările sunt necesare pentru decongestionarea traficului, iar disconfortul creat este temporar.

Reprezentații Direcției Regionale Drumuri și Poduri Cluj spun că lucrările la podul din comuna Baciu se vor finaliza miercuri dimineața.

La podul din zona Calea Baciului-Valea Seacă se va mai face o lucrare peste două săptămâni. Activiștii consideră că problema traficului va persista și că soluția pe termen lung ar fi ca oamenii să circule mai mult cu mijloace de transport în comun, pe bicicletă sau pe jos.

Probleme în ce privește traficul sunt și în alte zone din apropierea municipiului Cluj-Napoca. Unul dintre cele mai aglomerate locuri este la ieșirea din Cluj-Napoca, spre comuna Florești. Și acolo, mai ales în orele de vârf, mașinile circulă bară la bară, iar timpul de așteptare crește până la câteva zeci de minute.

 

Urmărește-ne pe Google News

Ultima Oră

Cele mai citite