Totul va fi bine. Mesaje de la copii: „Vreau să le mulțumesc oamenilor în halate albe, doctori și asistente, că veghează asupra sănătății noastre”

22 martie 2020, 16:46

Alături de doamna învățătoare și de colegii mei ne-am alăturat campaniei „totul va fi bine”. Vreau să le mulțumesc oamenilor în halate albe, doctori și asistente, că veghează asupra sănătății noastre

Este doar unul dintre mesajele emoționante pe care copiii României le transmit în aceste zile de acasă. Un mesaj de solidaritate, susţinere și apreciere.

Mesajele copiilor au fost primite cu uimire, dar şi cu nespusă bucurie de cei care s-au aflat la celălalt capăt al firului. O voce caldă de copil face întotdeauna bine.

Învățătoarea Mihaela Popescu: I-am determinat să înţeleagă că, pentru noi, comunitatea înseamnă suma comportamentelor dintre noi, că nu trebuie să fie contagioase virusurile, ci trebuie să fie iubirea şi generozitatea contagioase.

Văzute prima dată în Italia, desenele copiilor ce înfățișează curcubeul sunt acum peste tot. Însoțite de mesaje de susținere precum „Stăm acasă!” și „Totul va fi bine!”

Urmărește-ne pe Google News

Ultima Oră

Cele mai citite