VIDEO TELEJURNAL

Tot satul e pe Facebook. Primăria din Băbana, Argeş, are cont şi-i informează pe cei două mii de locuitori

În timp ce România mai are încă sate fără electricitate sau apă curentă, ca să nu mai vorbim şi de canalizare, într-o localitate din Argeş, toate problemele se rezolvă... pe Facebook. Primăria din Băbana şi-a creat un cont prin care îi ţine la curent cu ştirile din comună pe cei două mii de locuitori. Toată lumea face schimb de informaţii, iar unii au reuşit chiar să-şi găsească un serviciu cu ajutorul reţelei de socializare.

19 Ianuarie 2017, 21:09 |
Tot satul e pe Facebook
EMBED VIDEO LINK CU VIDEO
Embed:
Link:

Pe pagina de Facebook a primăriei din Băbana, cele mai multe vizualizări le-a avut, luna aceasta, postarea despre închiderea şcolilor din cauza zăpezii.

Localnicii găsesc pe pagină multe alte informaţii. Hotărâri ale Consiliului Local, prognoza meteo, date despre acţiunile de deszăpezire sau despre naşterile şi decesele din comunitate. Desigur, ca să le poată citi, 600 de săteni şi-au făcut conturi de Facebook.

Chiar şi cei în vârstă, care nu au acces la internet, află ce postează Primăria. De la copii ori nepoţi.

Şoferul microbuzului care duce copiii la şcoală vorbeşte cu cei mici sau cu părinţii lor, tot pe Facebook.

Un motiv în plus, spune primarul, pentru a fi mândru de ideea lui. Pe unii săteni i-a îndrumat chiar să-şi găsească o slujbă.

Tot Facebook, locuitorii din Băbana pun întrebări sau îşi expun problemele. Atunci când solicitările lor sunt de competenţa primăriei, nu rămân fără răspuns.

ŞTIRILE ZILEI
CELE MAI NOI DIN SOCIAL
 
StirileTVR.RO PE FACEBOOK
 
  AZI MAINE
BUCURESTI 20°C 20°C
IASI 18°C 18°C
CLUJ 17°C 16°C
CONSTANTA 19°C 18°C
CRAIOVA 17°C 19°C
BRASOV 17°C 16°C
Vezi toate informatiile meteo
TVR +
Canalul TVR YouTube
ARHIVĂ ȘTIRI