Tot mai multe persoane publice din Cluj anunță că se vor vaccina anti-COVID. Rectorul Universității de Medicină și Farmacie: Este singura modalitate de a reveni la normal

10 decembrie 2020, 15:17

Rectorul Universității de Medicină și Farmacie, Anca Buzoianu, spune că aceasta este singura variantă prin care putem reveni la normal, în decursul câtorva luni. Iar primarul Emil Boc a declarat că se va vaccina public, dacă acest lucru vă fi posibil.

Anca Buzoianu, rectorul Universității de Medicină și Farmacie din Cluj-Napoca spune că existe suficiente argumente care arată că vaccinul anti-Covid 19 este unul sigur.

Rectorul Universității de Medicină și Farmacie consideră că vaccinarea este singura modalitate prin care putem reveni la normal, în câteva luni. Pentru acest lucru este însă nevoie că cea mai mare parte a populației să se vaccineze.

Și Emil Boc spune că vaccinarea este unica soluție în situația în care ne aflăm. Primarul a declarat că se vă vaccina public.

Autoritățile județene au anunțat că în Cluj vor fi 30 de centre de vaccinare, dintre care 13 în Cluj-Napoca. Este vorba despre spitale și săli de sport care permit zone de așteptare mai mari și fluxuri ușor de realizat.

Urmărește-ne pe Google News

Ultima Oră

Cele mai citite