Torino: Peste 1.500 de răniți în urma unei busculade, în timpul finalei Ligii Campionilor

4 iunie 2017, 12:25

Incidentele au avut loc în Piața San Carlo, în centrul orașului Torino, unde fanii urmăreau pe ecrane uriașe meciul Juventus – Real Madrid, din finala Ligii Campionilor. Cu 10 minute înainte de sfârșitul meciului, câteva focuri de artificii au declanșat haosul printre miile de fani. Zgomotul puternic, perceput ca o explozie, a indus o stare de panică în mulțime. Oamenii au început să alerge și au fost blocați în barierele de protecție sau de clădirile din jurul pieței și apoi s-au călcat în picioare.

Au existat și alte ipoteze care, însă, nu au fost confirmate. Potrivit Gazzetta dello Sport, în jurul orei locale 22:15, cineva ar fi făcut o glumă proastă afirmând că a fost aruncată o bombă. Atunci oamenii au început să alerge în toate direcțiile. O altă ipoteză a fost că prăbușirea unei balustrade care ducea la o parcare subterană ar fi provocat haosul.

Un băiețel are un traumatism cranian și toracic si e internat în stare gravă. Presa italiană mai scrie că un copil de trei ani a fost dat dispărut de părinți.

Două persoane au fost arestate, după ce carabinierii au descoperit că acestea furau din rucsacurile lăsate de oameni la locul incidentului.

 

Urmărește-ne pe Google News

Ultima Oră

Cele mai citite