Tomac: Iohannis a demonstrat că nu e capabil să lupte cu ciuma roșie. L. Orban: Tudose nu are niciuna dintre calitățile necesare

Klaus Iohannis Liviu Dragnea și Călin Popescu Tăriceanu
Klaus Iohannis Liviu Dragnea și Călin Popescu Tăriceanu
26 iunie 2017, 23:02

Preşedintele executiv al PMP, Eugen Tomac, a considerat desemnarea lui Mihai Tudose un semn de slăbiciune politică din partea președintelui Klaus Iohannis.

„A-l numi pe Tudose premier este totuna cu a-ți decide ieșirea din scenă într-un mod jalnic. Putea refuza să numească o asemenea mediocritate. Avea această șansă! După Iohannis nu va rămâne nimic mai mult decât niște ani irosiți și o țară marginalizată, trimisă pe nedrept la periferia Europei”, a scris Tomac pe pagina sa de Facebook.

„Nu am absolut niciun fel de încredere în actualul partid de guvernământ, iar persoana propusă este o persoană care, după părerea mea, nu are niciuna dintre calitățile necesare de a conduce un guvern, dar ei beneficiază de o majoritate parlamentară”, a declarat Ludovic Orban la un post de știri, citat de Agerpres.

„Eu sunt convins că performanța guvernului, în cazul în care va fi învestit, va fi la fel de slabă ca și performanța fostului guvern, iar în privința domnului Tudose nu văd de ce ar putea fi un premier bun, atâta timp cât sub analiza lui Dragnea a fost un ministru al economiei prost, care nu a îndeplinit niciuna dintre cele 19 măsuri prevăzute în programul de guvernare”, a subliniat Orban.

Liderul liberal a fost de acord în același timp că o continuare a crizei politice ar fi afectat atât economia, cât și imaginea externă a României.

Urmărește-ne pe Google News

Ultima Oră

Cele mai citite