Tom Cruise, furios după ce doi membri ai echipei de filmare de la Mission: Impossible 7 au încălcat regulile de distanțare. "Creăm mii de locuri de muncă, nu vreau să mai văd așa ceva niciodată!"

Actorul american Tom Cruise a fost înregistrat pe platourile de filmare ale "Mission: Impossible" 7 în timp ce argumenta febril în fața echipei de filmare de ce este importantă respectarea regulilor împotriva coronavirusului. El s-a înfuriat după ce a văzut că doi membri ai echipei urmăreau, unul lângă altul, secvențe pe un monitor. Înregistrarea audio a fost obținută de The Sun.

16 Decembrie 2020, 11:05 (actualizat 16 Decembrie 2020, 11:28) | Mihaela Carpea |
Tom Cruise, în înregistrarea obținută de The Sun / FOTO: www.thesun.co.uk

"Reprezentăm standardul de aur. Se fac din nou filme la Hollywood datorită nouă. Pentru că ei cred în noi și în ceea ce facem! Sunt în fiecare noapte pe telefon cu nenorocitele de studiouri, cu firme de asigurări, cu producători și sunt toți cu ochii pe noi. Ne folosesc ca să își poată face filmele. Creăm mii de locuri de muncă, nenorociților, nu vreau să mai văd așa ceva niciodată! Niciodată! Și dacă nu, sunteți concediați. Și dacă vă mai văd o singură dată făcând asta, plecați naibii. Și dacă oricine din echipa asta mai face așa ceva... până aici! Valabil și pentru tine, și pentru tine! Iar tu, niciodată să nu mai faci naibii așa ceva! Până aici! Fără scuze! Puteți să le spuneți oamenilor care își pierd locuințele pentru că industria noastră este închisă. Scuzele nu o să le pună mâncare pe mese și nu o să le dea nici bani pentru școală. Eu cu gândul ăsta adorm seara. Viitorul acestei nenorocite industrii!", a susținut furios actorul, care este și producător, în fața echipei de filmare.

“That’s it. No apologies. You can tell it to the people that are losing their f***ing homes because our industry is shut down."

Posted by The Sun on Tuesday, December 15, 2020

"Așa că îmi cer scuze dacă trec peste scuzele voastre. V-am avertizat și vreau să faceți asta și dacă nu, afară! Nu închidem naibii producția pentru acest film! S-a înțeles? Dacă mai văd asta vreodată, ați plecat naibii. Și tu la fel! Deci o să-l coste slujba. Dacă mai văd așa ceva pe platoul de filmare, și tu pleci, și tu pleci. Până aici! Sunt suficient de clar? Ați înțeles ce vreau? Înțelegeți responsabilitatea pe care o aveți? Fac apel la rațiunea voastră. Dacă nu sunteți rezonabili și dacă nu pot apela la logica voastră, atunci sunteți concediați. Gata! Până aici!", a subliniat din nou Cruise, care nu s-a ferit să folosească și cuvinte cenzurate în înregistrarea devenită publică.

"Am încredere în voi că sunteți aici. Asta e tot! Asta e, băieți!", a încheiat Cruise.

Filmările la Mission: Impossible 7 au mai fost amânate o dată în octombrie, după ce 12 membri ai echipei au fost depistați pozitiv în timp ce lucrau în Italia. Aproape 150 de oameni care ar fi trebuit să facă deplasarea la Veneția pentru filmări au fost anunțați să nu mai vină.

De două săptămâni, de când se filmează în Marea Britanie, Cruise s-a implicat personal ca să nu mai existe întârzieri. A cumpărat chiar el un vas pe care echipa de filmare să poată sta în izolare. Poartă mască pe platou și este atent la cei care nu respectă regulile.

Din mărturiile celor prezenți la filmări, chiar și cei doi membri ai echipei surprinși că nu respectau distanța purtau măști în momentul în care Tom Cruise a izbucnit nervos.

Regizorul Mission: Impossible 7 este Christopher McQuarrie, în vârstă de 52 de ani.

În iulie, Cruise a apelat personal la prim-ministrul Norvegiei pentru a li se permite să filmeze în Norvegia şi pentru a fi exceptaţi de la regulile de carantină.

Lansarea peliculei distribuită de Paramount Pictures este preconizată pentru noiembrie 2021.

*
ŞTIRILE ZILEI
CELE MAI NOI DIN CORONAVIRUS
 
StirileTVR.RO PE FACEBOOK
 
  AZI MAINE
BUCURESTI 18°C 17°C
IASI 16°C 13°C
CLUJ 12°C 9°C
CONSTANTA 11°C 15°C
CRAIOVA 17°C 16°C
BRASOV 13°C 14°C
Vezi toate informatiile meteo
TVR +
Canalul TVR YouTube
ARHIVĂ ȘTIRI