Toate școlile din orașul Galați și din trei comune din județ intră în scenariul galben. Decizia aparține Comitetului Județean pentru Situații de Urgență

29 septembrie 2020, 11:32

Comitetul Judeţean pentru Situaţii de Urgenţă Galaţi a adoptat hotărâri prin care se aprobă scenariul II (galben) de funcţionare pentru toate unităţile de învăţământ din municipiul Galaţi şi din alte trei localităţi, informează, marţi, Prefectura Galaţi.

Potrivit sursei citate, în urma unei adrese transmise de Direcţia de Sănătate Publică Galaţi, cu privire la gradul de incidenţă al infectărilor cu SARS-CoV-2, în ultimele 14 zile, la nivelul judeţului Galaţi, s-a constatat că patru localităţi depăşesc pragul de 1 la mie.

Acestea sunt municipiul Galaţi, comuna Vânători, comuna Cudalbi şi comuna Folteşti.

Ca urmare a acestui fapt, Comitetul Judeţean pentru Situaţii de Urgenţă Galaţi a adoptat hotărâri prin care se aprobă scenariul II (galben) de funcţionare pentru toate unităţile de învăţământ din municipiul Galaţi, care se aflau pe scenariul I (verde), precum şi pentru cele din comunele Vânători şi Cudalbi.

Comuna Folteşti se afla deja în scenariul galben de funcţionare, iar şcolile vor continua în acest mod până la scăderea incidenţei sub 1 la mie.

 

 

Urmărește-ne pe Google News

Ultima Oră

Cele mai citite