„Toți oamenii Kremlinului”, un serial tip „House of Cards” despre ascensiunea lui Putin. „Publicul va vedea cum mintea lui s-a dizolvat pas cu pas în teorii ale conspirației”

Foto: Kremlin.ru
Foto: Kremlin.ru
19 mai 2022, 10:13

Seria, pe care Rodnîanski a descris-o drept o „House of Cards” rusească, va prezenta ascensiunea lui Vladimir Putin de la un ofițer minor al KGB la fotoliul de președinte.

„«Toți oamenii Kremlinului» va arăta publicului internațional cum mintea lui Putin s-a dizolvat pas cu pas în teorii ale conspirației și cum oamenii din jurul lui și-au exploatat temerile profunde și neîncrederea în valorile occidentale, pe care le-a văzut întotdeauna ca minciuni cinice”, a spus Rodnîanski.

Cartea lui Zîgar, care a apărut în 2016 și comprimă o serie de interviuri cu persoane din cercul intim al lui Vladimir Putin, a devenit un bestseller, fiind vândută în peste 100.000 de exemplare numai în Rusia. Svetlana Alexievici, laureată a Premiului Nobel, l-a numit „cel mai serios studiu al evenimentelor care au avut loc în ultimii 20 de ani”.

Serialul va fi produs de compania de producție AR Content a lui Rodnîanski, cu sediul în Los Angeles. Nu a fost anunțată încă o dată a difuzării.

Rodnîanski este unul dintre cei mai de succes producători și moguli media din lume. Filmele sale în limba rusă au înregistrat succese de box-office în țară și în străinătate, producții precum „Leviathan” și „Loveless”, regizate de Andrei Zviaghințev, strângând nenumărate premii la festivaluri de film europene.

 

Urmărește-ne pe Google News

Ultima Oră

Cele mai citite