Tinerii basarabeni admiși la Universitatea Ștefan cel Mare din Suceava vor primi câte un laptop

Universitatea Ștefan cel Mare din Suceava are o ofertă inedită pentru absolvenții liceelor din Republica Moldova care doresc să-şi continue studiile în România. Fiecare candidat admis va primi câte un laptop. În acest an, universitatea a rezervat pentru tinerii basarabeni 250 de locuri la buget la toate cele 10 facultăți.

15 Iulie 2020, 08:29 |
Ofertă pentru absolvenții basarabeni
EMBED VIDEO LINK CU VIDEO
Embed:
Link:

Timp de 5 zile, absolvenții de liceu se pot înscrie la Universitatea Ștefan cel Mare din Suceava.

La Sângerei, centrul de admitere a activat timp de 2 zile. Peste 70 de tineri din nordul Republicii Moldova au reușit să depună actele pentru a fi înmatriculați.

La înscriere, candidații au fost ajutați de 2 profesori şi 3 studenți veniți de la Universitatea Ștefan cel Mare din Suceava. Ei i-au anunțat şi despre oferta unică: un laptop cadou pentru fiecare candidat admis.

Tinerii spun că ar fi ales oricum să studieze în România, chiar dacă nu era această oferta specială. 

În următoarele 3 zile, centrul de admitere pentru Universitatea Ștefan cel Mare din Suceava va primi dosarele de înscriere la Liceul Prometeu din Chișinău, cu program de la ora 09.00. 

Universitatea Ștefan cel Mare din Suceava a rezervat şi 250 de locuri în cămine pentru candidații admiși din Republica Moldova.

ŞTIRILE ZILEI
CELE MAI NOI DIN ACTUALITATE
 
StirileTVR.RO PE FACEBOOK
 
  AZI MAINE
BUCURESTI 18°C 17°C
IASI 16°C 13°C
CLUJ 12°C 9°C
CONSTANTA 11°C 15°C
CRAIOVA 17°C 16°C
BRASOV 13°C 14°C
Vezi toate informatiile meteo
TVR +
Canalul TVR YouTube
ARHIVĂ ȘTIRI