TINEREȚE LA PENSIE | Ionică Stoica, pompierul-coșar, campion la Judo și alergare

România îmbătrânește cu fiecare zi! Peste 5 milioane de români învață că există viață și la pensie, iar acest lucru ne poate ajuta pe toți. Seniorii României sunt cei care, cu toate greutățile, au construit țara în care trăim. Trebuie să învățăm să îi apreciem, iar ei merită să înțeleagă că ieșirea la pensie este un nou început. Există tinerețe la pensie. Are puțin peste 70 de ani, dar nu stă o clipă locului. Se implică în proiecte sociale și continuă să fie un model pentru cei care îl cunosc. Ionică Stoica este un simbol pentru Piatra Neamț. Pentru unii a fost un pompier model, pentru alţii, coşar, și alături de foarte mulţi a alergat la mai multe semimaratoane. Ionică Stoica este renumit în primul rând pentru energia şi pofta de viaţă. O campanie a Știrilor TVR.

29 Noiembrie 2022, 19:52 (actualizat 29 Noiembrie 2022, 21:06) Știrile TVR |

Ionică Stoica nu lasă vârsta să îl încetinească. A pornit de jos și știe să aprecieze munca cinstită.

A terminat școala militară și a lucrat 30 de ani ca pompier. Dar nici după ce s-a pensionat nu a renunţat să lupte cu focul. Doar că o face în alt fel: e coşar. Merge oriunde e chemat şi are la el unelte pentru orice problemă.

Ionică Stoica îşi ia rolul de coşar în serios până la capăt. Așa că merge la tinerii căsătoriți și le urează noroc și belșug în casă. Ca în vremurile de odinioară.

În timpul care îi ramâne, Ionică Stoica face sport. Este campion la Judo şi participă de ani buni la competiții de alergare montană sau semimaraton.

Ionică Stoica este un luptător. A demonstrat asta în anii tinereţii, dar mai ales acum, la pensie, când e mai activ şi mai energic ca niciodată.

Citește și:

“Lilian Theil. O bătrână care zâmbeşte”. Artă din materiale textile

Maria Mera, pictoriță de succes după 60 de ani. A creat o colecţie impresionantă de tablouri cu personalităţi marcante ale Marii Uniri

Șerban Călin, inginer care a participat la realizarea Centralei Nucleare Cernavodă, este unul dintre cei mai apreciaţi fotografi

Vasile Șerban, campion la culturism la 72 de ani, a câștigat mai multe concursuri

Lecție de gastronomie străveche de la veteranele din Luciu, Ialomița

Maria Bordea, cel mai longeviv cabanier din România, își face meseria în Cabana Diham și azi, la 80 de ani

Articole pe aceeaşi temă
 
ŞTIRILE ZILEI
CELE MAI NOI DIN SPECIAL
 
StirileTVR.RO PE FACEBOOK
 
  AZI MAINE
BUCURESTI 1°C 2°C
IASI -3°C 0°C
CLUJ -6°C -5°C
CONSTANTA 0°C 1°C
CRAIOVA 0°C 0°C
BRASOV -4°C -6°C
Vezi toate informatiile meteo
TVR +
Canalul TVR YouTube
ARHIVĂ ȘTIRI