Timișoara: Doi nou-născuți chiar în ziua de Crăciun

26 decembrie 2022, 17:39

Unul dintre cele mai durdulii cadouri aduse de Moș Crăciun a avut peste 3 kilograme și jumătate. Ar fi trebuit să se nască în luna ianuarie, dar s-a grăbit și a venit pe lume în primele minute ale zilei de 25 decembrie, la maternitatea Bega din Timișoara.

Mama sa a spus: „Sunt super fericită. Este un copil pe care l-am așteptat foarte mult și a venit în sfârșit și de Moș Crăciun.”

Alexandru este primul copil al familiei și a fost foarte dorit și așteptat.

„Am născut repede, n-am de ce să mă plâng și medicii m-au ajutat foarte mult. Și moașa. 3 kg 620, măricel” ne-a mai spus proaspăta mămică, Raluca Șoavă.

Și Teo s-a grăbit să vină pe lume cu două săptămâni înainte de termen. Acasă, mai are o surioară, Sofia, care s-a născut anul trecut în noaptea de Revelion. Băiețelul a avut 2 kilograme și 900 de grame la naștere și este sănătos.

”Sarcina a fost foarte grea, mai aveam două săptămâni, era normal să nasc. M-au luat durerile și dimineață nu am mai rezistat, am fugit la spital”, povestește și Reghina Chereji.

Mircea Diaconu, medic primar Maternitatea Bega Timișoara, a anunțat că bebelușii născuți de Crăciun „vor mai rămâne internați” și apoi merg acasă.

Anul trecut, de Crăciun, 8 copii au venit pe lume la Maternitatea Bega din Timișoara.

Urmărește-ne pe Google News

Ultima Oră

Cele mai citite