Timișoara: Producătorii agricoli din Piața Iosefin își vând marfa afară

10 noiembrie 2020, 13:18

Trei grade Celsius s-au înregistrat în această dimineață la Timișoara și a fost o ceață pătrunzătoare. În astfel de condiții, și chiar mai vitrege pe măsură ce iarna se apropie, vor fi nevoiți să își vândă marfa producătorii agricoli care de ani de zile veneau în Piața Iosefin să își valorifice produsele. De teamă că se vor îmbolnăvi, unii dintre comercianți preferă să își arunce marfa.

Producătorii agricoli se plâng că au lucrat tot anul pentru a avea ce vinde în toamnă, iar acum toată munca lor se va duce pe apa Sâmbetei. La temperaturi scăzute, mărfurile se vor strica.

Pentru că producătorii agricoli au protestat față de ideea vinderii produselor în aer liber, reprezentanții Administrației Piețelor din Timișoara au venit cu ideea amplasării a 50 de căsuțe de lemn, în parcarea din fața Pieței Iosefin, din care piețarii să își vândă marfa.

Și halele de carne și lapte din piețele deschise au fost închise de astăzi, iar producătorii au fost mutați în căsuțe de lemn. În noile condiții, comercianții susțin că programul piețelor va fi scurtat.

Urmărește-ne pe Google News

Ultima Oră

Cele mai citite