TELEJURNAL REGIONAL

TIMIȘOARA | Nou centru de testare pentru virusul SARS CoV 2. Funcționează în campusul Universității de Științe Agricole și Medicină Veterinară a Banatului și este organizat în parteneriat cu Spitalul de Boli Infecțioase Victor Babeș

Timișoara are un nou centru de testare pentru virusul SARS COV 2. Acesta funcționează în campusul Universității de Științe Agricole și Medicină Veterinară a Banatului Regele Mihai Întâi al României, din Timișoara și este organizat în parteneriat cu Spitalul de Boli Infecțioase Victor Babeș și cu sprijinul Direcției de Sănătate Publică Timiș.

17 Martie 2021, 10:22 (actualizat 17 Martie 2021, 11:56) |
Un nou centru de testare la Timisoara
EMBED VIDEO LINK CU VIDEO
Embed:
Link:

Laboratorul a fost gândit să deservească în primul rând angajații și studenții Universității de Științe Agricole, care de altfel beneficiază și de reduceri la testare.

În momentul de față laboratorul prelucrează în jur de 90 de probe, însă capacitatea sa este de trei ori mai mare.

Centrul de testare respectă toate protocoalele prevăzute de Ministerul Sănătății, iar aparatura folosită este de ultima generație.

Beneficiind și de acest centru de testare, Universitatea de Științe Agricole și Medicină Veterinară a Banatului din Timișoara a putut relua activitățile în regim față în față începând cu semestrul doi al anului universitar 2020-2021. În prima faza s-au întors în bănci pentru a face fizic laboratoarele și lucrările practice studenții din anul întâi și anii terminali precum și studenții străini care studiază la USAB.

ŞTIRILE ZILEI
CELE MAI NOI DIN TELEJURNAL REGIONAL
 
StirileTVR.RO PE FACEBOOK
 
  AZI MAINE
BUCURESTI 8°C 11°C
IASI 2°C 11°C
CLUJ 5°C 4°C
CONSTANTA 11°C 15°C
CRAIOVA 6°C 7°C
BRASOV 7°C 7°C
Vezi toate informatiile meteo
TVR +
Canalul TVR YouTube
TVR65
ARHIVĂ ȘTIRI