Theodor Andrei, la a doua repetiție pe scena Eurovision 2023, de la Liverpool: Este absolut super și le place energia momentului nostru

4 mai 2023, 19:50

Theodor Andrei a făcut show pe scena Eurovision, la a doua repetiție. A cântat într-un costum roz şi a purtat șosete cu îndrăgitul personaj de desene animate Sponge Bob.

THEODOR ANDREI, reprezentantul României la Eurovision: La această a doua repetiție am altă costumație. Lucrurile au mers foarte bine, au făcut niște schimbări pe baza indicațiilor pe care le-am dat noi și este absolut super și faptul că le place energia momentului nostru și ce am pregătit. Ne oferă o oarecare permisivitate.

Înainte de a urca pe scenă, Theodor Andrei și partenera lui de scenă, Diana Colea, au trecut pe la machiaj si coafură. Artiștii au fost consiliați de specialiști în make-up si hair styling.

ANTONIO CORRAL CALERO, director artistic Eurovision: Încercăm să-i relaxăm pe artişti cu un masaj. Sunt 2 săptămâni intense. Ascultăm cântecul, vedem show-ul şi apoi discutăm cum se aranjează părul pentru a fi încrezător pe scenă, să nu fie stresaţi de păr sau de machiaj. (A fost greu cu Theo Andrei?) Este binecuvântat.

Dincolo de relaxare, siguranța este pe primul plan, iar măsurile de securitate sunt dintre cele mai dure. Toate delegațiile sunt controlate la intrare, iar polițiștii verifică fiecare cabină.

Show-ul poate fi urmărit în direct, exclusiv la TVR, pe 9, 11 și 13 mai.

Urmărește-ne pe Google News

Ultima Oră

Cele mai citite