Theodor Andrei, de pe scena teatrului, la concursul Eurovision 2023: "Sunt în punctul vieții mele în care mă pregătesc foarte tare pentru fiecare eveniment"

Theodor Andrei se pregăteşte să reprezinte România la Eurovision, în mai puţin de o lună. Are o perioadă foarte încărcată, îl aşteaptă Bacalaureatul şi examenul la facultate. Cu aşa multe provocări, Theodor rămâne optimist şi nu renunţă nici la marea lui pasiune, teatrul. În acest weekend a urcat pe scenă la Teatrul Ţăndarică, alături de o trupă de elevi din București. Îi dă viaţă celebrului Mozart şi spune că este unul dintre rolurile lui de suflet.

23 Aprilie 2023, 19:11 (actualizat 23 Aprilie 2023, 19:21) Știrile TVR |

Replicile de debut sunt spuse chiar în stradă, iar spectatorii sunt majoritatea liceeni, ca și artiștii.

Aflăm poveștile de viață ale unor oameni, pentru că sunt niște piese care creionează poveștile unor scriitori, unor cântăreți, unor mari personalități.

Theodor Andrei iubește teatrul, iar în 2023 a obținut primul loc la Olimpiada de Arta actorului. Un an cu multe provocări pentru tânărul de clasa a XII-a.

Theodor Andrei, elev, reprezentantul României la Eurovision 2023: Nu am emoții nici pentru Eurovision, nici pentru Bac. Sunt în punctul vieții mele în care mă pregătesc foarte tare pentru fiecare eveniment așa, mai mare, pe care îl am de făcut.

Theodor este un artist cu o poveste, de 18 ani, care îmbină toate artele în ceea ce vrea să formeze ca fiind noul evergreen.

Julieta Georoiu e de 20 de ani pedagog de teatru, timp în care a format sute de adolescenți în meseria de actor. Theodor Andrei e unul dintre ei.

Julieta Georoiu, profesoară de arta actorului: Pe Theodor, dacă ar fi să-l descriu în câteva cuvinte, emoție ar fi sigur între primele trei, pentru că el asta face.

În sala de spectacol am întâlnit o persoană cu totul aparte în viața și în cariera lui Theodor: mama sa, care îi este impresar, șofer și sponsor.

Simona Andrei, mama lui Theodor: De foarte multe ori mă mai ajută fratele meu din străinătate, mă ajută mama foarte mult, care e pensionară. Dar este pe un regim de economie la sânge. Normal, eu și soțul meu ne mai strângem, din salarii.

Doamna Andrei are mare încredere în fiul ei care va cânta luna viitoare pe scena Eurovision, la Liverpool.

Simona Andrei, mama lui Theodor: Aș vrea să fie perceput în primul rând ca un tânăr de 18 ani și jumătate care reprezintă România în acest concurs și care a venit cu ideile lui, ambalate pentru showul de la Liverpool, și cu expertiza celor din TVR.

CUVINTE CHEIE
 
Articole pe aceeaşi temă
 
ŞTIRILE ZILEI
CELE MAI NOI DIN EUROVISION
 
StirileTVR.RO PE FACEBOOK
 
  AZI MAINE
BUCURESTI 33°C 30°C
IASI 30°C 30°C
CLUJ 28°C 28°C
CONSTANTA 26°C 26°C
CRAIOVA 32°C 28°C
BRASOV 31°C 27°C
Vezi toate informatiile meteo
TVR +
Canalul TVR YouTube
ARHIVĂ ȘTIRI