The Humans, pregătiri pentru Eurovision. Trupa este în plin turneu de promovare a piesei ‘Goodbye’

13 aprilie 2018, 21:05

Proaspăt întorși din Israel, artiștii de la The Humans n-au timp de stat. Repetă în studiourile TVR, își pregătesc ținutele pentru Eurovision și participă la cât mai multe emisiuni pentru promovarea piesei Goodbye.

Melodia a fost deja primită foarte bine în Țara Sfântă, unde reprezentanții României au fost invitați să cânte, alături de alți concurenți Eurovision.

Înainte de concert, artiștii au vizitat mai multe zone celebre din Israel. Au fost la Mormântul Sfânt și Zidul Plângerii, în Ierusalim, au plantat copaci în „Pădurea Eurovision” și s-au întâlnit cu fanii.

Pe 10 mai, reprezentanții României vor urca pe scena Eurovision din Lisabona. Artiștii noștri vor avea cea de-a doua intrare în scenă, în cea de-a a doua semifinală. Marea finală va fi pe 12 mai.

The Humans se bazează, în primul rând, pe voturile românilor din diaspora. Lor li se adresează și campania #FiiVoluntar în care artiștii își încurajează fanii să distribuie materialele foto și video, pe rețelele de socializare, astfel ca melodia României să se audă în toată lumea.

Urmărește-ne pe Google News

Ultima Oră

Cele mai citite