Teroriștii plănuiau mai multe atacuri în Barcelona. Micuțul dispărut după atentat a fost identificat printre persoanele decedate

20 august 2017, 20:27

Anchetatorii au reușit să-i identifice pe toți membrii grupării teroriste și se află pe urmele șoferului care a intrat cu duba în pietonii de pe Rambla și care ar fi reușit să fugă.

Mama suspectului i-a cerut public să se predea.

Poliția crede că teroriștii plănuiau să atace cu explozibili în diverse locuri din Barcelona și pentru asta adunaseră peste 120 de butelii de gaz în casa distrusă din localitatea Alcanar.

Sub dărâmăturile clădirii din Alcanar se află cel puțin două cadavre neidentificate, iar poliția a intensificat controalele pentru capturarea principalului suspect, Younes Abouyaquub.

A fost  confirmat decesul micuțului Julian Cadman, cu dublă naționaliate britanică și australiană, dispărut după atentat.

(w500) Julian Cad

Când au lovit teroriștii, era pe bulevardul Rambla, împreună cu mama lui, care a fost grav rănită și e în spital. De joi, de când a avut loc atacul terorist, familia a sperat mereu că Julian e în viață. Acum însă, moartea copilului a fost confirmată.

Barcelonezii au comemorat victimele atentatelor din Catalonia printr-o slujbă catolică la Catedrala Sagrada Familia, obiectiv despre care presa locală spune că fusese luat în vizor de către terorişti. Alături de familiile îndoliate au fost Regele Felipe al VI-lea și Regina Letiţia.

Urmărește-ne pe Google News

Ultima Oră

Cele mai citite