Terapii pentru eliminarea stresului de la serviciu. O treime dintre europeni suferă de această afecţiune

1 octombrie 2019, 08:44

Într-unul dintre locurile în care vin cei care vor să scape de stresul și de grijile de la locul de muncă, oamenii se pot băga într-o capsulă, unde plutesc timp de o oră, acompaniați de muzică și lumini colorate.

Bazinul conține 700 de litri de apă, menţinută la temperatura corpului, în care sunt dizolvate 500 de kilograme de săruri. Soluția are o concentrație atât de mare încât oferă o senzaţie de imponderabilitate similară cu plutirea în spaţiu. Unele persoane preferă chiar să plutească dezbrăcate, în întuneric și liniște absolută.

Pentru a scapă de stres, unele persoane ţipă. La Brașov, terapia funcționează de peste un an.

Alţii, râd și se distrează, pentru a uita de griji.

Tot mai multe persoane apelează la astfel de terapii, pentru senzaţia de eliberare de grijile cotidiene. Specialiştii atrag atenția că stresul ne poate îmbolnăvi și psihic și fizic.

Stresul generat de sarcinile de serviciu afectează o treime dintre europeni. Pentru a vă menține sănătoși, specialiștii recomandă să diminuați așteptările pe care le aveți de la colegi, să nu amânaţi sarcinile, să respectați pauzele, să nu va luați de lucru acasă și să beți multă apă.

 

 

Urmărește-ne pe Google News

Ultima Oră

Cele mai citite