Tentativă de viol la Constanța. Agresorul este recidivist și a fost arestat preventiv pentru 30 de zile

29 iulie 2019, 12:33

Incidentul s-a petrecut la ora 22.00. Strigătele femeii au fost auzite de câțiva bărbați care se aflau la terasa unui bar din apropiere. Ei au intervenit rapid și l-au prins pe agresor apoi au sunat la Poliție. Martorii spun că oamenii legii au ajuns destul de târziu la intervenție, după aproximativ 20 de minute, deși sediul Poliției se află foarte aproape de locul în care s-a întâmplat agresiunea.

Totodată martorii spun că în momentul în care au sunat la 112, li s-au cerut foarte multe detalii pentru a demonstra că este vorba despre o tentativă de omor și s-ar fi pierdut mult timp.

De cealaltă parte, reprezentanții IPJ Constanța spun că s-a acționat rapid și într-adevăr s-a făcut o verificare minimă imediat după primirea apelului dar în mai puțin de 10 minute poliția a ajuns la fața locului.

Agresorul locuia în acea zonă, fără forme legale, într-un cămin de nefamiliști și lucrează într-un șantier din Portul Constanța. Victima este o femeie de 55 de ani.

Bărbatul este din Caraș-Severin și a mai fost condamnat la închisoare pentru viol şi a ieşit din închisoare după trei ani. Potrivit poliţiştilor, bărbatul, în vârstă de 43 de ani, a fost condamnat, în anul 2007, pentru o faptă de viol comisă în judeţul Vaslui. El a fost eliberat după ce a ispăşit trei ani de închisoare, în 2010.

Acum, după audieri, a fost reţinut pentru 24 de ore pentru tentativă la viol şi urmează să fie dus în faţa unei instanţe cu propunere de arestare preventivă pentru tentativă la viol.

Urmărește-ne pe Google News

Ultima Oră

Cele mai citite

Cele mai citite pe aceeași temă

Accident grav între o mașină și un TIR, la Constanța. Două persoane au murit

Incendiu într-un bloc din Constanța. 40 de persoane au ieşit din apartamente