Tentativă de viol în Bacău. Un recidivist a atacat o adolescentă în scara blocului

24 mai 2019, 12:07

O zi mai târziu a fost prins și agresorul. Bărbatul este recidivist, a mai fost închis pentru aceeași faptă. Momentul atacului a fost surprins de o cameră de supraveghere din bloc.

Individul a pândit-o în fața blocului și a intrat odată cu ea înăuntru, pe hol. Se face că se uita în telefon, apoi urcă după copila pe scări. Acolo el se năpustește asupra ei, o trântește pe jos și încearcă să o violeze. Fata a reușit să scape, însă bărbatul a prins-o de mână și i-a fracturat-o.

Vecinii povestesc că același individ ar fi încercat să agreseze o femeie cu jumătate de ora mai devreme, în același bloc.

Bărbatul a mai ispășit o pedeapsă pentru tentativă de viol. Acesta acosta femei în scările blocurilor din centrul orașului Bacău. La câteva ore după atac, agresorul a fost prins de polițiști, iar acum este arestat preventiv.

Politiștii au deschis dosar penal pentru tentativă de viol.

Fata de 14 ani este internată în secția de Chirurgie infantilă și a fost operată pentru traumatismul suferit la mână. Nu este exclus, ca după experiența traumatizantă traită, să aibă nevoie de ajutorul unui psiholog.

 

Urmărește-ne pe Google News

Ultima Oră

Cele mai citite

Cele mai citite pe aceeași temă