Tentativă de omor în Sectorul 5 al Capitalei. Bărbatul care și-a înjunghiat partenera de viață și a încercat să dea foc locuinței, reținut pentru 24 de ore

16 ianuarie 2023, 20:26

Alarma s-a dat la ora 14.00, când o persoană a sunat la 112 şi a anunţat că într-o locuinţă din sectorul 5 al Capitalei are loc un caz de violenţă domestică. Ajunşi la faţa locului, poliţiştii au găsit, într-o primă fază, un bărbat violent, care a refuzat să colaboreze cu ei, iar polițiștii l-au încătuşat imediat.

În casă, concubina bărbatului zăcea într-o baltă de sânge și avea leziuni în zona gâtului. Aceasta a fost transportată de urgenţă la spital şi supusă imediat unei intervenţii chirurgicale.

Potrivit surselor judiciare, individul ar fi încercat să dea şi foc locuinţei. Pompierii ajunşi la faţa locului au găsit în casă foarte multe sticle de benzină. Aceleaşi surse judiciare spun că, după ce a înjunghiat-o pe femeie, bărbatul a sunat-o pe mama tinerei şi i-a spus ce a făcut, dar şi că va incendia casa. Individul a fost dus la audieri şi este suspectat de tentativă de omor.

Din primele declaraţii, se pare că ar fi vorba despre un act de gelozie, iar surse judiciare susţin că bărbatul ar fi terorizat-o pe concubina lui. Aceasta nu ar fi avut voie să iasă din casă fără acordul bărbatului, nu ar fi avut voie să vorbească cu absolut nimeni fără a cere permisiunea în prealabil.

Femeia rănită a fost transportată la spitalul Universitar din Capitală şi este de câteva ore în sala de operaţii. Medicii fac toate eforturile pentru a-i salva viaţa.

De asemenea, la fața locului a fost identificat un minor, copilul acestora, care nu prezenta leziuni, aflându-se în afara oricărui pericol.

La nivelul Secției 24 nu au fost înregistrate alte sesizări de violență domestică privindu-i pe cei doi concubini.

Urmărește-ne pe Google News

Ultima Oră

Cele mai citite