Tenismenul Andy Murray a afirmat că se va retrage din activitate la prima accidentare mai gravă

Andy Murray
Andy Murray
21 decembrie 2022, 13:51

Fostul lider mondial ocupă în prezent locul 49 în clasamentul ATP, după ce a suferit câteva accidentări grave în carieră, având inclusiv intervenţii chirurgicale la şold în 2018 şi 2019.

„Dacă voi avea corpul în formă bună şi voi putea să concurez consistent, atunci voi continua să joc. Însă, nu pot privi prea departe în viitor cu vârsta mea şi cu problemele pe care le-am avut. Dacă aş suferi o accidentare mai serioasă, probabil nu aş mai încerca să revin după aceea”, a subliniat Murray, în vârstă de 35 de ani.

Jucătorul scoţian a precizat că este în formă bună acum, înaintea primului turneu de Mare Şlem al anului, Australian Open, care va avea loc la Melbourne în perioada 16-29 ianuarie. La ediţia de anul acesta, Murray a pierdut în turul al doilea.

„Cu siguranţă sunt într-o formă mai bună decât am fost până acum. Am lucrat mult în sală, încercând să mă pregătesc pentru rezistenţă şi forţă şi sper că acest lucru mă va ajuta anul viitor”, a subliniat jucătorul britanic, care face parte din echipa Scoţiei, care va întâlni Anglia în turneul demonstrativ ”Bătălia britanicilor”, care are loc miercuri şi joi la Aberdeen.

Urmărește-ne pe Google News

Ultima Oră

Cele mai citite