TENIS Simona Halep și Gabriela Ruse s-au calificat spectaculos în proba de dublu, la Indian Wells. Cu cine joacă româncele astăzi

8 octombrie 2021, 10:37

Halep şi Ruse au obţinut victoria după o oră şi 49 de minute, în faţa favoritelor numărul şapte.

Româncele au condus cu 3-0, dar apoi au pierdut patru ghemuri la rând. Halep şi Ruse au salvat o minge de set la 4-5, apoi au făcut break şi au reuşit să se impună cu 7-5.

În actul secund, Halep şi Ruse au fost conduse cu 2-0, apoi au preluat controlul şi au avut 4-2 şi 5-3, au ratat două mingi de meci la 5-4, fiind egalate apoi. Cele două românce au salvat două mingi de set la 5-6 şi s-a ajuns în tiebreak, jocul având din nou accente dramatice, cu o minge de meci ratată şi una de set salvată, încheind conturile cu 9-7.

Halep şi Ruse şi-au asigurat un cec de 31.500 de dolari şi 120 de puncte WTA, urmând să joace în optimi contra cehoaicelor Marie Bouzkova/Lucie Hradecka.

În alt meci din primul tur la dublu, Irina Begu şi cehoaica Renata Voracova au fost învinse de tinerele Leylah Fernandez (Canada)/Coco Gauff (SUA), cu 6-1, 6-1, în 52 de minute.

Vineri, în turul secund la simplu, Simona Halep o va înfrunta pe ucraineanca Marta Kostiuk, Sorana Cîrstea va primi replica japonezei Misaki Doi, iar Irina Begu o va întâlni pe elveţianca Jil Teichmann.

Urmărește-ne pe Google News

Ultima Oră

Cele mai citite