Tenis: Novak Dokovic, pe lista participanţilor la Australian Open, nu şi Serena Wiliams

Novak Djokovic
Novak Djokovic
8 decembrie 2021, 10:22

Djokovic, care are în palmares 20 de titluri de Mare Şlem, lăsase să planeze dubiile în privinţa prezenţei sale la Melbourne, în luna ianuarie, refuzând să spună dacă s-a vaccinat, condiţie obligatorie impusă de autorităţile australiene.

Serena Williams (40 ani), fostă numărul unu mondial, era aşteptată în schimb la Australian Open, însă americanca nu figurează pe listă. Ea a explicat că a luat decizia de a nu participa la turneul de la Melbourne în urma recomandărilor medicilor săi.

Marţi, numele lui Novak Djokovic a apărut printre cele ale jucătorilor care vor apăra culorile Serbiei la ATP Cup, competiţia rezervată echipelor naţionale, care va avea loc la începutul lunii ianuarie, la Sydney.

Câştigătorul a trei dintre cele patru turnee de Grand Slam în sezonul trecut şi campion la Australian Open de nouă ori în cariera sa, Novak Djokovic va deveni, în cazul unui nou succes la Melbourne, primul tenisman din istorie care cucereşte 21 de titluri de Mare Şlem.

România va avea cel puţin cinci jucătoare pe tabloul feminin de la Australian Open, pe lista anunţată de organizatori figurând Simona Halep, Sorana Cîrstea, Irina Begu, Jacqueline Cristian şi Gabriela Ruse.

 

 

 

sursa agerpres

Urmărește-ne pe Google News

Ultima Oră

Cele mai citite