Tenis | Monica Niculescu trece de Putintseva la Miami și se califică în turul II. Irina Begu, învinsă de nr. 93 WTA, Danielle Rose Collins

22 martie 2018, 11:07

Miercuri seară, după-amiază în Florida, Monica Niculescu, 30 de ani, locul 70 în clasamentul mondial, a jucat, după două partide în calificări, în turul I al turneului Premier Mandatory de la Miami.

Adversară i-a fost numărul 75 WTA, Yulia Putintseva din Kazahstan, căreia Monica i-a luat nu mai puţin de 3 breakuri în primul set, adjudecat cu 6-2 în 42 de minute.

În cel de-al doilea, Niculescu a avut de asemenea 5-2 şi a servit pentru meci, însă jucătoarea de 23 de ani din Kazahstan a reuşit break-ul, apoi serviciul, şi s-a apropiat la 4-5.

Monica a câştigat următorul game şi partida cu 6-2, 6-4 într-o oră şi 38 de minute, şi o va întâlni în turul secund pe favorita numărul 17, Magdalena Rybarikova, din Slovacia.

Aflată pe locul 37 WTA, Irina Begu nu a contat în debutul de meci și  a pierdut la 1 primul set al partidei cu Danielle Rose Collins.

Americanca abia intrată în Top 100 mondial a jucat la fel de bine și în actul secund. A  făcut rapid break-ul, iar la 2-1 Begu a cerut ajutor medical. Românca nu a mai avut puterea să revină în joc și Collins a câștigat partida cu un dublu 6-1.

Tot în primul tur la Miami a pierdut și Serena Williams. A fost învinsă în două seturi, 3-6, 2-6,  de învingătoarea de la Indian Wells, Naomi Osaka.

Urmărește-ne pe Google News

Ultima Oră

Cele mai citite