Tenis: Horia Tecău s-a calificat în sferturile probei de dublu la turneul ATP de la Rotterdam, după ce l-a învins pe fostul său coechipier, Jean-Julien Rojer

Horia Tecău
Horia Tecău
3 martie 2021, 10:48

Tecău şi nou său coechipier au câştigat în faţa foştilor parteneri,  Rojer și Melo, favoriţii numărul patru, după o oră şi 17 minute de joc echilibrat. Tecău şi Krawietz şi-au asigurat un cec de 11.250 de euro şi 90 de puncte ATP, urmând să joace în sferturile de finală contra ruşilor Karen Hacianov/Andrei Rublev.

Este primul meci pe care Horia îl câștigă împotriva fostului său coleg de echipă, Jean Julian Rojer. Tecău a câştigat în echipă cu Jean Julien 20 de titluri, dintre care două titluri de Mare Şlem – Wimbledon 2015 şi US Open 2017 – şi Turneul Campionilor în 2015.

La Rotterdam, Tecău şi Rojer au câştigat în 2015 titlul în proba de dublu, iar în 2014 şi 2019 au fost finalişti. Românul a mai disputat o finală la Rotterdam alături de suedezul Robert Lindstedt (2012).

Horia Tecău a făcut echipă cu Marcelo Melo anul acesta la Australian Open. Jucătorul brazilian de  37 de ani a anunțat însă un parteneriat de durată cu fostul coechipier al lui Tecău, Jean-Julien Rojer.

 

Urmărește-ne pe Google News

Ultima Oră

Cele mai citite