Tenis: Belarusa Arina Sabalenka a câștigat turneul de la New Haven, primul său titlu din circuitul WTA. Rusul Daniil Medvedev s-a impus la turneul de la Winston-Salem

Arina Sabalenka campioană la New Haven
Arina Sabalenka campioană la New Haven
26 august 2018, 12:01

Sâmbătă, în finala competiţiei, Sabalenka a întrecut-o în două seturi, 6-1, 6-4, pe spanioloaica Carla Suarez Navarro, nr.30 mondial.

După acest succes, Sabalenka, care a început săptămâna  pe poziţia a 25-a în ierarhia mondială, cel mai bun clasament din carieră, îşi va face intrarea de luni în top 20 mondial.

Belarusa a făcut senzaţie încă de  la Montreal, când a eliminat-o pe nr.2 mondial, Caroline Wozniacki, în turul 2, dar mai ales la Cincinnati, unde a ajuns până în semifinale, fiind  învinsă de lidera mondială,  Simona Halep.

În primul tur la US Open, Sabalenka va juca cu americanca Danielle Collins (Nr.36).

La băieți, tot sâmbătă,  rusul Daniil Medvedev, nr.57 mondial, a câştigat turneul ATP de la Winston-Salem (Carolina de Nord), dotat cu premii în valoare de 691.415 dolari.

Jucătorul în vârstă de 22 de ani a dispus în finală de americanul Steve Johnson, cu 6-4, 6-4.

În urma acestei victorii, Medvedev va urca pe locul 36 ATP în noul clasament de luni.

Medvedev va disputa începând de luni US Open, ultimul turneu de Mare Şlem al anului, urmând să-l întâlnească în runda inaugurală pe compatriotul său Evgheni Donskoi (Nr.80).

Urmărește-ne pe Google News

Ultima Oră

Cele mai citite

Cele mai citite pe aceeași temă