Tenis: Angelique Kerber revine cu un mesaj de felicitare la adresa Biancăi Andreescu, după ce a numit-o „Drama Queen” la finalul meciului de la Miami

Bianca Andreescu și Angelique Kerber
Bianca Andreescu și Angelique Kerber
25 martie 2019, 13:39

Bianca Andreescu a învins-o a doua oară în 6 zile pe Angelique Kerber. După finala câștigată la Indian Wells, Bianca Andreescu a învins-o pe nemțoaica fost lider mondial și triplă câștigătoare de Grand Slam și în turul al treilea al turneului de la Miami, scor 6-4, 4-6, 6-1.

Vizibil afectată de această nouă înfrângere în fața unei jucătoare aflate la primul sezon complet la senioare, Kerber i-a spus Biancăi, la finalul partidei: „Ești cea mai mare regină a dramelor (drama queen) pe care o cunosc!”

Potrivit presei, Angelique Kerber ar fi avut această reacție după ce, în timpul meciului,  Bianca Andreescu a cerut de trei ori intervenția fizioterapeutului.

Presa internațională și suporterii au dezbătut momentul controversat, iar reacțiile au curs pe rețelele sociale.

Întrebată la conferința de presă despre această situație, Bianca Andreescu a avut un răspuns diplomat: „A spus ceva, dar nu sunt sigură ce. Eu nu am spus nimic, oricum,  încerc să nu mă concentrez pe asta.  Voi lăsa tenisul să vorbească pentru mine”.

Angelique Kerber a revenit cu un mesaj pe contul ei de Twitter în care o felicită pe Bianca Andreescu: „Luptă grea noaptea trecută la Miami Open! Felicitări Biancăi pentru o performanță extraordinară și pentru o victorie pe deplin meritată.”

Nici acest mesaj nu a rămas fără reacții. Printre cei care au comentat se află și jucătorul australian de tenis Nick Kyrgios, care a scris: „Ai spus că este o drama queen și acum postezi asta.”

Pentru Bianca Andreescu, victoria în turul trei la Miami a fost a zecea la rând, ea venind după trofeul de 1000 de puncte câștigat săptămâna trecută la Indian Wells. Bianca a devenit prima jucătoare din istorie posesoare de wild-card câştigătoare la Indian Wells. După acest succes, ea a urcat pe locul 24 WTA, cel mai bun al carierei. Până în finală, Bianca trecea de alte două jucătoare puternice, Garbine Muguruza și Elina Svitolina.

Tânăra jucătoare din Canada a început anul 2019 pe locul 152 în clasamentul mondial, iar în turul 3 la Miami  a obţinut a 31-a victorie din acest sezon, mai multe decât oricare altă jucătoare.

Bianca a făcut senzație încă din prima săptămână a anului, când a ajuns în prima finală WTA a carierei, la Auckland, după ce le învinsese pe fostele lidere WTA Venus Williams și Caroline Wozniacki.

Urmărește-ne pe Google News

Ultima Oră

Cele mai citite