TENIS | Monica Niculescu, înaintea meciului cu Polonia: În Fed Cup jucăm de patru ori mai bine

11 aprilie 2022, 13:26

Într-un baraj pentru elita Grupei Mondiale, Tecău debutează în postura de căpitan al naționalei de Fed Cup fără Halep, accidentată, și împotriva Poloniei, care mizează pe numărul 1 mondial, Iga Swiatek, neînvinsă în ultimele două luni de turnee.

Monica Niculescu: „Este foarte greu. Trei turnee câștigate, n-a mai pierdut niciun meci.”

Horia Tecău: „Traversează o formă incredibilă. Foarte interesant cum va gestiona această nouă situație de a fi lider mondial. Poate mai multă presiune, multe așteptări, poate mai multe emoții. Sperăm să folosim acest mic detaliu în avantajul nostru.”

Magda Linette este poloneza de pe locul 58 pe care Begu trebuie să o învingă în prima zi.

„Să sperăm că Linette, e înca la Charleston, poate, poate se simte obosită, nu-i vă fi ușor cu fusul și faptul că acolo joacă pe zgură, trebuie să vină pe hard-indoor” – spune Niculescu.

„Sperăm din strategia noastră să învingem locul 2 polonez și să ducem întâlnirea spre dublu unde se pot întâmpla multe”, e de părere Tecău.

Cu postul de căpitan predat lui Tecău, Niculescu poate disputa un meci decisiv de dublu alături de Raluca Olaru, cu care nu a mai jucat în echipă la Fed Cup de 14 ani: „Șansele sunt 50/50 pentru că noi când jucăm Fed Cup, jucăm de 4 ori mai bine!”

Urmărește-ne pe Google News

Ultima Oră

Cele mai citite

Cele mai citite pe aceeași temă