Televizoare, laptopuri și tablete. Peste 73 de mii de vouchere pentru etapa a doua a programului ''Rabla pentru electrocasnice''

Administraţia Fondului pentru Mediu a aprobat 73.358 de vouchere în etapa a doua a programului ''Rabla pentru electrocasnice'', pentru achiziția de televizoare, laptopuri și tablete.

07 Iunie 2021, 16:31 (actualizat 07 Iunie 2021, 17:12) Știrile TVR |
Noi vouchere / FOTO: rablaelectrocasnice.ro

Lista cu solicitanţii avizaţi a fost publicată, luni, pe site-ul AFM.

34.158 de vouchere sunt pentru achiziţia de televizoare, 22.884 pentru laptopuri şi 16.316 pentru tablete.

Valabilitatea voucherelor este de 15 zile de la data validării acestora de către AFM, termen în care trebuie utilizate la un comerciant validat.

Voucherul poate fi utilizat în magazinele fizice, prezentat pe un dispozitiv mobil sau imprimat, și în magazinele online, prin utilizarea codului voucherului în formularul de comandă din site-ul comerciantului.

Până la momentul utilizării voucherului, beneficiarul are obligaţia de a încărca Cartea de Identitate sau Buletinul de Identitate, precum şi Declaraţia pe proprie răspundere pusă la dispoziţie de AFM, în aplicaţia informatică.

După parcurgerea tuturor etapelor de selecţie a voucherelor, sumele aferente tichetelor generate şi neutilizate redevin disponibile, iar ulterior se poate relua întreaga procedură de selecţie pe etape, inclusiv etapa de înscriere în program/creare de cont.

Programul "Rabla pentru electrocasnice" - sesiunea 2021 a început pe 14 mai, cu perioada de înscriere a persoanelor fizice, timp de o săptămână.

Ediţia din 2021 a programului "Rabla pentru electrocasnice" se desfăşoară etapizat.

În etapa I (21 mai - 3 iunie), a avut loc selecţia voucherelor aferente categoriei din care fac parte maşinile de spălat rufe/vase şi frigiderele/congelatoarele.

În etapa a II-a (4 - 17 iunie), este selecţia voucherelor aferente categoriei din care fac parte televizoarele, laptopurile şi tabletele.

A treia etapă și ultima va începe pe 18 iunie şi vizează achiziţia de aparate de aer condiţionat, uscătoare de rufe şi aspiratoare.

Bugetul alocat ediţiei din acest an a programului "Rabla pentru electrocasnice" este de 75 milioane de lei.

ŞTIRILE ZILEI
CELE MAI NOI DIN ACTUALITATE
 
StirileTVR.RO PE FACEBOOK
 
  AZI MAINE
BUCURESTI 1°C 1°C
IASI 0°C 1°C
CLUJ 1°C 0°C
CONSTANTA 4°C 1°C
CRAIOVA 1°C 4°C
BRASOV 0°C -1°C
Vezi toate informatiile meteo
TVR +
Canalul TVR YouTube
ARHIVĂ ȘTIRI