Televiziunea Publică și-a deschis porțile și a fost gazdă pentru 60 de copii din Dâmboviţa

12 aprilie 2023, 14:07

În prag de sărbători, Televiziunea Publică și-a deschis porțile: a fost gazdă pentru 60 de copii din Dâmboviţa. Alături de jurnaliștii TVR, micuții au exersat citirea de pe prompter și au învățat câteva elemente din tehnica prezentării știrilor. Televiziunea Română și-a așteptat oaspeții cu multe surprize. Nu au lipsit, evident, cadourile din partea Iepurașului.

În studioul doi al Televiziunii Române, copiii au exersat citirea de pe prompter. O altă lecție învățată a fost că informațiile transmise sunt însoţite și de starea de spirit a jurnaliștilor.

Cei 60 de copii veniți din satele dâmbovițene Runcu și Picior de Munte, alături de profesorii lor, s-au transformat, pentru câteva ore, în exploratori în fascinanta lume a televiziunii, iar cântecele lor au însuflețit atmosfera. Cei mici au fost invitați apoi de gazde să picteze imense obiecte de butaforie, specifice sărbătorii pascale.

În preajma sărbătorilor Pascale, TVR, United Way România şi Metropolitan Life au împărţit bucurie unor copii din medii defavorizate. Televiziunea Română a organizat împreună cu partenerii săi, marţi, 11 aprilie 2023, în Săptămâna Mare a Paştelui, evenimentul „Împreună împărţim bucurie!”, prin care copii proveniţi din mediul rural, cu posibilităţi financiare reduse, au fost antrenaţi în activităţi distractive şi educative la sediul TVR.
Urmărește-ne pe Google News

Ultima Oră

Cele mai citite

Cele mai citite pe aceeași temă

A murit realizatoarea de televiziune Florentina Satmari