Teleorman: Un bărbat și-a ucis soția și fetița de un an și trei luni, apoi s-a sinucis

Crimă. Poliție. Arhivă
Crimă. Poliție. Arhivă
21 iunie 2020, 12:22

Polițiștii din Teleorman au fost sesizați, duminică, de către un bărbat din comuna Mereni, sat Merenii de jos, despre un conflict la o familie din localitate.

La fața locului, polițiștii au găsit o femeie de 39 de ani, înjunghiată mortal, o fetiță de un an și trei luni ucisă prin asfixiere, iar într-o altă cameră, autorul, de asemenea, decedat, care, potrivit primelor date, s-a sinucis.

„În dimineața zilei de 21 Iunie, pe fondul unor discuții contradictorii, un bărbat în vârstă de 60 de ani și-a înjunghiat mortal soția în vârsta de 39 de ani, iar într-o baie a locuinței a fost găsit cadavrul unei fetițe în vârstă de un an și trei luni care se pare ca ar fi fost ucisă prin asfixiere. Ulterior, într-o altă cameră a fost găsit și autorul care prezenta mai multe plăgi, constatându-se și decesul acestuia”, au transmis reprezentanții Poliției Teleorman.

Deocamdată nu se știe din ce cauză a izbucnit scandalul în familie.

Ancheta în acest caz este în desfășurare, cercetările fiind derulate sub coordonarea procurorului din cadrul Parchetului de pe lângă Tribunalul Teleorman.

 

 

sursa mediafax

Urmărește-ne pe Google News

Ultima Oră

Cele mai citite