Tecuci: Un copil de 2 ani a murit după ce s-a asfixiat cu un bob de porumb. Părinții îl acuză pe medicul de gardă de malpraxis

14 iulie 2017, 18:23

Rudele povestesc că băiatul se juca în curtea casei cu un cocean de porumb. Mama l-a văzut că a înghițit un bob. Spune că și-a dat seama de pericol și l-a dus cu mașina la Spitalul din Tecuci. Dar, medicul de gardă l-ar fi consultat doar superficial și l-ar fi trimis să aștepte în curtea spitalului.

Pentru că băiețelul nu se simțea bine, părinții spun că au încercat să vorbească din nou cu medicul, dar nu l-au mai găsit. Aşa că au decis să îl ducă singuri la Spitalul de Copii din Galați.

Au trecut două ore din momentul în care băiețelul a înghițit bobul de porumb și până a ajuns la Spitalul din Galați. Din păcate, medicii de acolo nu au mai putut face nimic pentru el.

Autopsia a arătat clar că micuțul s-a asfixiat cu bobul de porumb. Medicul din Tecuci care l-a consultat prima oară pe băiețel nu a putut fi contactat, însă conducerea spitalului anchetează cazul.

Familia a depus deja plângere la Parchet și la Direcția de Sănătate Publică. Procurorii au deschis dosar pentru ucidere din culpă și vor să afle dacă este cineva vinovat de moartea băiețelului.

Urmărește-ne pe Google News

Ultima Oră

Cele mai citite