Teatrul Nottara caută “spectatori fantastici” în cadrul unui proiect online. Vrei să fii unul dintre ei?

În fiecare weekend - vineri, sâmbătă și duminică - începând cu ora 19.00, “trei spectatori fantastici” vor putea intra în dialog cu câte un actor îndrăgit al Teatrului Nottara.

09 Aprilie 2020, 13:03 (actualizat 09 Aprilie 2020, 13:14) Știrile TVR |
Teatrul Nottara din Bucureşti lansează proiectul Cei trei fantastici

Teatrul Nottara din Bucureşti lansează proiectul "Cei trei fantastici", o întâlnire online între artişti şi spectatori în contextul crizei provocate de noul coronavirus. Întâlnirile virtuale dintre artiști și spectatori vor dura aproximativ 40 de minute, timp în care spectatorii aleși pe pagina de Facebook a Teatrului Nottara vor vorbi cu actorul preferat prin aplicația ZOOM, care poate fi descărcată gratuit pe telefon, tabletă sau laptop. Conversațiile online își propun să micșoreze distanțele, să creeze punți de comunicare și să deconecteze publicul de la atmosfera încărcată din această perioadă de distanțare socială impusă.

Primii actori care vor intra în dialog cu spectatorii vor fi Ada Navrot, pe 10 aprilie, Adrian Văncică, pe 11 aprilie, şi Vlad Bălan, pe 12 aprilie. Actorul care urmează să intre în dialog cu spectatorul va adresa o intrebare pe pagina www.facebook.com/Nottara/, va invita spectatorii să lase un comentariu și aceia care au dat cele mai interesante răspunsuri vor fi cei aleși să intre în dialog cu actorul preferat. Cele mai interesante conversații se vor regăsi ulterior montate și postate pe aceeași pagină de socializare a teatrului, pentru a ajunge la cât mai mulți spectatori. După încheierea crizei, toți spectatorii participanți vor primi invitații la spectacole.

Autor: Andreea Duță

ŞTIRILE ZILEI
CELE MAI NOI DIN CULTURĂ
 
StirileTVR.RO PE FACEBOOK
 
  AZI MAINE
BUCURESTI 8°C 7°C
IASI 3°C 6°C
CLUJ 4°C 8°C
CONSTANTA 11°C 14°C
CRAIOVA 8°C 7°C
BRASOV 7°C 12°C
Vezi toate informatiile meteo
TVR +
Canalul TVR YouTube
ARHIVĂ ȘTIRI