Teatru de păpuși, statui vivante, concerte și proiecții la a patra ediție a festivalului stradal de teatru Wonder Puck de la Cluj Napoca

4 septembrie 2020, 10:24

Clujenii sunt așteptați vineri, 11 septembrie, de la ora 16.30, la deschiderea oficială a celei de-a patra ediții a Festivalului Stradal WonderPuck, în Piața Unirii. Programul general al manifestării cuprinde 26 de evenimente pentru cei mici și cei mari, de la spectacole de teatru de păpuși, la statui vivante, teatru pe roți, concerte sau proiecții.

La evenimentul de deschidere cu păpuși gigant vor participa artiști de la Teatrul pentru Copii și Tineret ,,Colibri” din Craiova, Magic Puppet (Cluj-Napoca), Teatrul pe roți din Arad, Pukima (Polonia-România), precum și de la Teatrul de Păpuși ,,Puck” din Cluj-Napoca.

De asemenea, tot la ora 17, pe aceeași scenă va fi prezentat spectacolul „Magitot sunt eu”, al Teatrului Dramaturgilor Români din București. De la ora 19, Piața Unirii va fi însuflețită de statuia vivantă „Sirena” și de spectacolul itinerant „Emilia” ale celor de la Magic Puppet. De la ora 19.30 este programat spectacolul „Cântăreții din Bremen”, spectacol dedicat întregii familii prezentat de Teatrul pentru Copii și Tineret „Colibri” din Craiova.

Și în Curtea Muzeului de Artă vor avea loc concerte și spectacole

Sâmbătă și duminică vor continua în același stil, cu zeci de spectacole și showuri de magie sau concerte. Evenimentele se vor desfășura în condiții de maximă siguranță pentru întreaga familie și locurile vor fi limitate.

Accesul la toate evenimentele WonderPuck 2020 se va face pe baza rezervării de bilete cu valoare zero, pe site-ul WonderPuck. De asemenea, tot aici aflați și care este programul pentru toate zilele de festival. Numărul maxim de spectatori la un spectacol va fi de 300 în Piața Unirii, 70 în curtea Muzeului de Artă, iar în cea a Muzeului de Istorie de 50 de spectatori.

 

Urmărește-ne pe Google News

Ultima Oră

Cele mai citite