„Te strâng de gât!”, „Dacă mai mişti, e vai de creierii tăi” – aşa îi convingea să doarmă o educatoare din Bucureşti pe copiii din grădiniţă

20 februarie 2017, 13:30

Inspectorii şcolari au mers luni la Grădiniţa 41, din sectorul 2 al Capitalei.  Ei stau de vorbă cu directorul grădiniţei şi cu educatoarea acuzată că ar fi avut comportament inadecvat faţă de micuţi.  Joi ar trebui finalizată această anchetă.  Şi poliţia a preluat acest caz, după ce părinţii copilului au făcut o plângere la Secţia 7. Un procuror din cadrul sectorului 2 cercetează acest caz şi urmează să stabilească când va fi chemată educatoarea la audieri, dar si personalul din grădiniţă şi prinţii copilului.

Totul a ieşit la lumină după ce părinţii copilului au simţit că se întâmplă ceva cu copilul, care avea un comportament total schimbat şi nu mai voia să meargă la grădiniţă. Aşa că au pus un dispozitiv de înregistrare în jucăria copilului.

Educatoare: Mă, nu da chiloţii jos, dă pijamaua de sus! Ce dracu, nu înţelegi? Ce dracu, mă, nu ştii că doar asta-i pijamaua? Ia uite-l, mă, s-a ridicat din pat! Te strâng de gât! Mă, dacă mai deschizi un ochi. Întoarce-te! Invers! Dacă mai strigi pe cineva sau dacă mai mişti e vai de creierii tăi, ai auzit?”, astfel se adresa educatoarea copiilor. (Înregistrarea făcută de părinţi)

Părinţii baiatului de trei ani şi jumătate au sesizat schimbări în comportamentul sau din momentul în care l-au dus la o grădiniţă din sectorul 2 al Capitalei. Copilul venea acasă deshidratat, nu mânca bine, refuza să meargă la toaletă, avea coşmaruri noaptea.

Îngrijoraţi, părinţii au decis să monteze un reportofon în jucăria preferată a copilului.  Au avut un şoc atunci când au aflat ce se întâmplă la grădiniţă. Au decis să facă totul public, pentru a trage un semnal de alarmă.

Copilul a fost mutat la o altă grădiniţă. Este ajutat să treacă peste trauma de părinţi, noii educatori şi un psiholog.

Urmărește-ne pe Google News

Ultima Oră

Cele mai citite