Taximetrist lovit pe trotuar, în Brăila. Șoferul care a provocat accidentul s-a prezentat la Poliție

18 iunie 2019, 12:11

Actualizare. Şoferul care a intrat cu maşina pe trotuar, marţi dimineaţa, şi a rănit grav un tânăr, apoi a fugit de la locul accidentului, s-a prezentat la Poliţie, a declarat, pentru AGERPRES, purtătorul de cuvânt al IPJ Brăila, Laura Belciugan.

„A fost identificat şoferul autoturismului implicat în accidentul din această dimineaţă (marţi – n.r.), de pe raza municipiului Brăila. Acesta s-a prezentat la sediul Poliţiei. Este vorba despre bărbat în vârstă de 31 de ani, din comuna Gropeni. Acesta a fost testat cu aparatul etilotest, rezultând că avea în aerul expirat o îmbibaţie alcoolică de 0,04 mg/l şi a fost condus la spital în vederea recoltării unor probe de sânge, pentru stabilirea cu exactitate a alcoolemiei”, a declarat Laura Belciugan.

Accidentul a avut loc astă-noapte, în jurul orei 3.00, când tânărul a ajuns la un chioșc de lângă stație să-și ia o cafea.

În acel moment, o mașină, în care, pe lângă șofer, mai era un pasager, a intrat cu viteză pe trotuar și l-a lovit în plin pe taximetrist.

Imediat, cei doi ocupanți ai mașinii au fugit de la fața locului.

Rănitul a fost transportat în stare foarte gravă la spitalul de urgență din Galați.

Polițiștii au deschis dosar penal pentru vătămare corporală din culpă și-i caută în continuare pe cei doi.

Urmărește-ne pe Google News

Ultima Oră

Cele mai citite