Taximetrist din Botoșani înjunghiat de un client. Agresorul a fost reținut

Taximetrist atacat de client
Taximetrist atacat de client
24 noiembrie 2019, 09:54

Taximetristul de 42 de ani din Botoșani a fost descoperit înjunghiat în noaptea de sâmbătă spre duminică, de polițiștii din cadrul Biroului Rutier Botoșani chiar în timp ce îl legitimau pe agresor.

Taximetristul a fost înjunghiat de un client de 35 de ani care a încercat să plece, însă a fost văzut de polițiști și reținut.

Purtătorul de cuvânt al Inspectoratului de Poliție Botoșani, Maria Carp, declară că un echipaj de poliție din cadrul Biroului Rutier Botoșani aflat în patrulare în orașul Botoșani a observat pe o stradăun taximetru oprit pe drum, dinspre care venea un bărbat.

În timp ce era legitimat în persoana unui bărbat de 35 de ani din orașul Botoșani, polițiștii au auzit strigătul de ajutor al unui alt bărbat din taximetru.

Taximetristul avea tăieturi în zona cervicală și sângera, astfel că unul dintre polițiști i-a acordat primul ajutor până la sosirea echipajului medical, reușind să oprească sângerarea, iar celălalt a imobilizat suspecttul.

Taximetristul în vârstă de 42 de ani a fost preluat de SMURD și dus la spital.

Presupusul agresorul a fost reținut pentru 24 de ore pentru tentativă de omor, în cauză fiind sesizat și Parchetul de pe lângă Tribunalul Botoșani.

Urmărește-ne pe Google News

Ultima Oră

Cele mai citite

Cele mai citite pe aceeași temă

Protest al taximetriștilor în Piața Constituției