Tavi Clonda va colabora cu Familia Regală. Solistul și trupa sa vor filma un clip regal și vor organiza un concert

9 februarie 2018, 20:16

„King”, piesa interpretată de Tavi Clonda pentru Eurovision, a fost compusă de Alexandru Luft, un tânăr monarhist, pentru a cinsti  memoria Regelui Mihai I al României. Textul a fost scris de solist împreună cu Denisa Demian. Deși nu le-a adus calificarea în finala Eurovision, piesa a atras atenția fiicei Regelui Mihai. Majestatea Sa Margareta i-a invitat la Palatul Elisabeta, la un ceai. A fost o întâlnire caldă și emoționantă, cu prajituri și muzică.

Vizibil emotionați, cei trei abia s-au atins de prăjituri. Au mai primit o onoare, la care nu s-au așteptat … să colaboreze în trei proiectele regale.

Există și un al treilea proiect despre care au vorbit Familia Regală și cei trei tineri muzicieni: realizarea unui videoclip al Imnului Regal, cântat, de asemenea,  într-o variantă mai modernă, poate chiar rock.

Majestatea Sa Margareta doreşte ca, în această vară, să organizeze alături de mai mulți artiști un concert regal, în Piața Palatului, acolo unde în decembrie au venit mii de români pentru a-l plânge pe Regele Mihai.

Urmărește-ne pe Google News

Ultima Oră

Cele mai citite