Tavan fals prăbușit într-un parc de distracții din Madrid. Mai multe persoane au fost rănite

21 februarie 2022, 07:45

Teatrul din cadrul Parcului de Distracții are o capacitate de aproape 2000 de locuri. Jumătate au fost rezervate de participanții la un forum educativ organizat de o școala privată. La un moment dat structura tavanului fals de 200 de metri pătrați a căzut. Din fericire, în momentul prăbușirii nu se afla multă lume în sala pentru că publicul era în pauză.

Tatiana Cuesta, purtător de cuvânt, Serviciul de Urgență Madrid: În total 13 persoane au fost rănite, toate cu răni ușoare, deși 8 dintre ele au fost duse la spital.

Sezonul în Parcul de distracții începe în mod normal pe 5 martie însă instalațiile sunt închiriate pentru anumite evenimente.

Arancha Orusco, director de comunicare al Parcului de distracții din Madrid: În jur de o mie de persoane asistau la evenimentul organizat de o comapnie privată, așa cum facem de obicei aici în parcul de distracții, în Auditoriu.

Poliția din Madrid investighează cauzele care au dus la prăbușirea tavanului. Nu este primul incident de acest fel din parcul de atracții. În 2017, 33 de persoane au ajuns la spital după ciocnirea a două vagoane ale unui tren de mină.

 

Urmărește-ne pe Google News

Ultima Oră

Cele mai citite