Tatăl lui Meghan Markle ar putea fi marele absent de la nunta regală, după ce a luat bani de la un ziarist în schimbul unor fotografii

15 mai 2018, 10:46

Thomas Markle, în vârstă de 73 de ani, a aranjat cu un paparazzo să fie fotografiat în timp i se iau măsuri pentru costumul de nuntă. Pozele au fost publicate în toată lumea. Tatăl miresei a recunoscut că a primit bani pentru aceste fotografii. Aseară, a declarat unei publicații americane că nu vine la nuntă, pentru că se simte jenat.

Apropiații lui Meghan spun că e extrem de marcată de cele întâmplate.

„Este un moment dificil pentru dra. Markle, cu doar câteva zile înainte de nuntă. Ea şi Prinţul Harry fac apel la înţelegere şi respect”, se arată într-un comunicat al Palatului Kensington.

(w500) Comunicatu

Sora vitrega a lui Markle a încercat să ia totul asupra ei; spune că ea este cea care a aranjat povestea cu fotografiile.

Nu este primul moment neplăcut pentru cuplul Meghan-Harry. Acum câteva săptămâni, fratele ei vitreg a trimis o scrisoare prințului Harry în care o acuza pe Meghan că e o ipocrită, care vânează publicitatea. Mesajul către prințul Harry se încheie cu – „Renunță până nu e prea târziu.”

Urmărește-ne pe Google News

Ultima Oră

Cele mai citite