Tată suspectat că și-a ucis fiul, prins după ce a încercat să-și pună capăt zilelor. Bărbatul a fost reținut pentru 24 de ore

29 iulie 2020, 09:05

Trupul copilului de 8 ani a fost găsit în mașina tatălui, abandonată pe un drum din apropierea localității clujene Lița. Imediat, patrulele de polițiști au pornit în căutarea suspectului.

În cele din urmă, bărbatul a fost descoperit în localitatea Filea de Jos, la 3 km de mașină părăsită. Primul care l-a observat a fost un tânăr din sat, care a dat alarmă.

Când s-a văzut încolțit de poliție, bărbatul a încercat să-și ia viață. A reușit doar să se rănească la mâini și piept. A fost dus la Spitalul Județan de Urgență din Cluj. În fața polițiștilor individul a recunoscut crima dar nu a putut să își explice gestul.

Părinții băiatului divorșaseră iar copilul locuia cu mama. Băiatul fusese plecat cu tatăl în vacanță timp de câteva săptămâni în Ungaria, iar în weekendul trecut trebuia să revină acasă.

Polițiștii încearcă să refacă traseul mașinii în care a fost găsit copilul. Potrivit mamei, ultimul apel telefonic în care și-a auzit băiatul a fost dat de la apartamentul tatălui din  zona Florești. Cu toate acestea, mașină a fost găsită la 18 km distanță, lângă localitatea Filea.

Tatăl copilului, rămâne internat momentan în secția de chirurgie toracică, starea lui de sănătate e stabilă. Când își va reveni, anchetatorii vor continuă audierile și vor încerca să afle cum a putut recurge la gestul cumplit.

Urmărește-ne pe Google News

Ultima Oră

Cele mai citite